Fotograf i Eskilstuna

Hej alla!

Jag har lite problem med hur jag ska göra i veckan. Vi ska nämligen ha släktkalas och jag skulle vilja få ett snyggt familjefoto. Och då hade jag behövt hjälp med retuschering, ljussättning med mera för att bilden ska bli så fin som möjligt. Så min fråga till er är om ni vet något bra fotograf i Eskilstuna som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig med detta?

För mig är det viktigt att fotografen kan den senaste tekniken och har en god erfarenhet när det gäller att fotografera familjer. Jag vet att det kanske låter som något överdrivet, men för mig är det viktigt att kvaliteten är hög då jag vill att mina barnbarnsbarn ska kunna se det här om 150 år och se hur deras familj såg ut. För det är något som jag skulle vilja kunna göra nu, att se hur vår släkt såg ut för 150 år-sedan. 

Om ni vet någon bra fotograf i Eskilstuna får ni gärna höra av er till mig.

Ha nu en fantastik dag, så hörs vi av i veckan!

KRAM! 

(Uppdatering)

Nu har vi fått tag på en otroligt duktig fotograf i Eskilstuna som tog fantastiska bilder och gjorde även ett fint album till oss.

Jag kan verkligen rekommendera Shippey Photography till er som letar efter fotografer som vet vad de sysslar med.

Du gillar kanske också...