Healing hos Änglasinne

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag i de allra flesta fallen skriver om styrketräning som jag brukar utföra på mitt favorit-gym i Malmö där jag även bor. Jag hoppas att alla mår bra och att alla ni som går efter schema precis som jag gör i min träning gör bra ifrån er och att ni känner att ni gör framsteg i er hälsa. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting ganska så annorlunda från det som jag vanligtvis skriver om, nämligen healing i Ängelholm.

Anledningen till varför jag tänkte skriva ett par ord om det här är dels för att det är ganska så många av er som faktiskt har hört av er om det här i kommentarerna då jag i ett annat inlägg nämnde lite snabbt att min kompis hade varit i Ängelholm och gått på healing hos Änglasinne som det här företaget heter som erbjuder just healing i Ängelholm. Jag hade ingen aning om att det skulle vara så pass många av er som skulle visa ett intresse för det, men eftersom att ni ändå gjorde det så får det väl bli så att jag får hjälpa er lite genom länkar och tips. Självklart vill jag ju kunna vara behjälplig för alla mina läsare och jag hoppas att ni genom det här hittar någonting nytt och kul som fungerar för er. Änglasinne ska enligt min kompis vara oerhört duktiga på det de gör och det har hjälpt henne oerhört mycket att ta sig framåt i livet. Om du är intresserad av detta så tycker jag utan tvekan att du ska klicka dig in på länken och läsa dig vidare!

Du gillar kanske också...