Yoga hos Vive Vale

Hej hopp, alla glada läsare, och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg på min blogg där jag oftast skriver om styrketräning som jag brukar köra på mitt favoritgym här i Malmö. Idag så tänkte jag dock skriva om någonting lite annorlunda, nämligen om någonting som jag nyligen faktiskt har börjat med – yoga i Lund hos Vive Vale. Det är ju nämligen så att jag har en mycket god vän som bor i Lund och det blir faktiskt att vi ses rätt så ofta, vare sig vi ses i Malmö eller i Lund.

Hur som helst så har hon själv gått på yoga så länge som jag har känt henne och hon har verkligen tjatat på mig ungefär lika länge att jag också måste börja gå med henne. Nu såhär i efterhand så kan jag tycka att jag har varit envis av ingen anledning alls, men kanske mycket på grund av att jag ändå håller på med mig styrketräning så pass mycket och verkligen tycker om det också! Dock så är jag ju nu helt såld på yoga och just dit vi båda nu går på yoga. Det är verkligen hur kul och bra som helst och jag skulle verkligen kunna rekommendera även den här träningsformen till många av er faktiskt. Jag skulle dock aldrig sluta med det jag gör för att börja köra yoga helt och hållet, men jag tycker att det är en god idé att blanda de två för att få en bra och härlig balans. För tillfället så försöker jag hinna med en gång i veckan med min kompis. Jag vet att hon går lite oftare, men eftersom att jag tar mig till Lund och har mitt vanliga träningsschema som ni alla bör vara väl medvetna om vid det här laget, så blir det så helt enkelt.