Akupunktur i Göteborg

Jag har så bra nyheter till er! Nu slipper ni äntligen på att jag kommer klaga på min rygg i varenda blogginlägg. Den är äntligen bra igen och det är tack vare HÄLSOKÄLLAN som arbetar med akupunktur i Göteborg. Jag har gått dit nu, som jag nämnt i tidigare blogginlägg, några gånger och nu känns ryggen äntligen bra och jag kan verkligen rekommendera dem. 

Nu kan jag träna på riktigt igen. 

Har ni också problem med er rygg eller något liknande problem bör ni anställda Hälsokällan!

Men nog om min rygg, hur ser er sommar ut? Vädret i Sverige har ju varit fantastiskt på sistone. Chansar ni på att vädret kommer hålla i sig i Sverige, eller känner ni att ni vill åka utomlands ändå för att vara säkra på sol och bad?

Kommentera gärna era tankar och planer inför sommaren i kommentarsfältet här nedan så kanske även jag kan få lite mer planer tack vare er. Så kanske vi ses i något annat land, eller så kanske vi ses på något mysigt ställe i Sverige som någon av er har rekommenderat. 

Jag skulle bli evigt tacksam och glad för era tankar, idéer och förlag till sommaren som kommer nu.

Hoppas ni alla mår bra! 

En stor kram till er mina trogna och nya följare.