Sanering i Karlstad

God morgon mina följare! Hoppas ni sovit gott. Tyvärr så har jag knappt sovit något alls inatt eftersom vi kommer bli tvingade att sanera hela vårt hus. Så en sanering i Karlstad i vårt hus kommer ske snart. Då vårt hus kommer förfalla annars. Det här känns verkligen inte alls kul, men vi är ju tvingade till att göra det och det är bara att bita i det sura äpplet och fixa det. 

Men nu till lite roligare grejer. MIN FÖDELSEDAG är nu i veckan och min man ska överraska mig med någonting. Är så himla nyfiken och vill bara veta vad vi ska göra. Han är verkligen bra på att hålla saker hemliga och han försäger sig aldrig.

Men hur har er vecka varit? Har det hänt något spännande i era liv? Om det hänt något spännande i era eller om det har hänt något annat ni vill dela med er av till mig får ni skriva till mig. Eller om ni vet någon bra saneringsfirma i Uppsala får ni gärna höra av er till mig så jag vet vilka vi ska kontakta och anlita.

Ha nu en jättebra vecka med mycket glädje och kärlek.

(Uppdatering)

Vi valde att anlita ZEKAB och det känns tryggt eftersom vi fått så många förslag av er att anställa dem och även en nära släktning rekommenderade dem.